Home / Genel / Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 240N

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation – 240N


De Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation is een water-resistente vloeibare foundation met een oplichtende en natuurlijke finish. De formule geeft een langdurige dekking, terwijl de foundation tegelijkertijd licht aanvoelt en een frisse uitstraling geeft. Dit is de foundation waar je al die tijd op hebt gewacht. De Luminous Foundation van Anastasia Beverly Hills ziet er zo mooi uit, dat het niet nodig is om poeder over je foundation aan te brengen. De foundation is beschikbaar in veel verschillende kleuren en verbergt elke imperfectie, waaAbout smartis

Check Also

Geschenktüte falten

Geschenktüte falten

Zeitungen und Werbeprospekte ins Altpapier? Du kannst viele nützlich Dinge damit basteln. Hier detaillierte Anleitung …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir