Home / Genel / Bourjois Healthy Mix Foundation – Rose Ivory

Bourjois Healthy Mix Foundation – Rose Ivory


Voor een stralende teint, verrijkt met vitamine C, B5 en E. Geeft een gezonde uitstraling tot wel 16 uur lang!Deze foundation geeft een medium dekking. Kleine littekentjes of roodheid worden zichtbaar minder. De textuur van de foundation is romig, zoals een voedende dagcrème. De foundation is makkelijk over het gezicht te verdelen door de lichte formule. De fruitextracten zorgen voor een stralende teint, hydratatie en anti-aging.- Nieuwe mix van vitaminen C, E en B5- Anti-vermoeids effect- Hydradeert de huid intensief- Laat de huid stralAbout smartis

Check Also

IT Cosmetics Bye Bye Foundation - Medium Tan

IT Cosmetics Bye Bye Foundation – Medium Tan

IT Cosmetics Bye Bye Foundation What It Is Bye Bye Foundation is designed to deliver …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir